MİT ve Polis Araştırdı, FETÖ'nün Bylock'tan Sonra Kullandığı Yeni Haberleşme Sistemi Deşifre Edildi!

TAKİP ET

İzmir'de merkezi olarak gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda FETÖ terör örgütünün ByLock'tan sonra kullanmaya başladığı yeni haberleşme sistemi ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, MİT ve Polis ortaya çıkan yeni haberleşme sistemini çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir’de merkezi olarak gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda FETÖ terör örgütünün ByLock’tan sonra kullanmaya başladığı yeni haberleşme sistemi ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, MİT ve Polis ortaya çıkan yeni haberleşme sistemini çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir merkezli başlayan ve 10 ilde düzenlenen FETÖ\PDY operasyonunda toplamda 44 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda FETÖ terör örgütünün ByLock’tan sonra uyguladığı yeni haberleşme sisteminin de ortaya çıktığı öğrenildi.

MİT VE POLİS ARAŞTIRMAYA BAŞLADI

İzmir merkezli başlatılan ve 10 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 44 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında yaklaşık 3 ay önce itiraf yapmak için başvuruda bulunan bir itirafçının verdiği bilgiler sonrasında MİT ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir çalışma başlattı. İtirafçının verdiği bilgilerde FETÖ terör örgütünün ByLock sonrasında kullandığı yeni bir haberleşme sistemi olduğu öğrenildi. MİT ve polis ekipleri bu yeni haberleşme sistemini deşifre etmek için çalışma başlattı.

ÇOK SAYIDA ÖRGÜTSEL DOKÜMAN ELE GEÇİRİLDİ

İzmir merkezli 10 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonu sonrasında 44 kişi gözaltına alındı,64 bin lira 150 bin lira para ele geçirildi ve çok sayıda örgütsel dokümana el konuldu. MİT ve polis ekiplerinin FETÖ terör örgütünün haberleşme sağladığı yeni sistemi deşifre etmek için başlattığı çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

FETÖ Terör örgütü ByLock Yeni haberleşme sistemi FETÖnün yeni haberleşme sistemi ne İzmir MİT Operasyon FETÖ operasyonu