Minik Sedanur'un Anne ve Babasının TV Programına Çıkmak İçin Köyden Ayrılması Tepki Çekti

TAKİP ET

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı paslı köyünde 6 gün önce kaybolan ve hala haber alınamayan minik Sedanur arama çalışmaları devam ediyor. Köyde Sedanur'u arama çalışmaları sürerken anne ve babasının canlı yayına katılmak için köyden ayrılması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı paslı köyünde 6 gün önce kaybolan ve hala haber alınamayan minik Sedanur arama çalışmaları devam ediyor. Köyde Sedanur’u arama çalışmaları sürerken anne ve babasının canlı yayına katılmak için köyden ayrılması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı paslı köyünde 6 gün önce kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunun bir alınması için sazlık alanda arama çalışmaları yürütüldü. Fakat arama çalışmaları sırasında küçük kızın anne ve babasının bir televizyon programına katıldığı ve bu sebeple köyde olmamaları vatandaşların tepkisine neden oldu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz pazar günü paslı köyünde meyve toplamak için çıkan 9 yaşındaki Sedanur güzel kaybolmuştu. Küçük Seda nurun bulunması için ekipler köye 4 kilometre uzaklıkta bulunan sazlık alanda Dün arama çalışması yaptı. Fakat sazlık alan didik didik almasına rağmen küçük Sedanur’dan bir ize rastlanmadı. Çalışmalar iş makinesinin de desteğiyle gece saatlerine kadar sürdü.

BELEDİYE BAŞKANI: SAZLIK ÇOK ÖNEMLİYDİ
Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız Sedanur’u arama çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Bu bir an evvel sonuçlanması gereken bir konuydu. Sazlık çok önemliydi. Şüphe üzerine burayı da sonuçlandırdılar arkadaşlarımız, inşallah temennimiz bu yavrumuzun sağ salim bir an evvel bulunup ailesine teslim olması. Türkiye'nin gündemine oturmuş bir konu. Bizim yörede bu gibi şeyler yaşanmaması gerekiyor"  ifadelerini kullandı.

kars kağızman paslı köyü sedanur güzel kayıp sedanur son dakika