Minik Eylül'ün Katili Cezaevinde Öyle Şeyler İstedi Ki..

TAKİP ET

8 yaşındaki Minik Eylül'e cinsel istismarda bulunduktan sonra öldürüp elektrik direğinin altına gömen katil cezaevinde parasız kaldığını söyleyerek bazı isteklerde bulundu.

8 yaşındaki Minik Eylül'e cinsel istismarda bulunduktan sonra öldürüp elektrik direğinin altına gömen katil cezaevinde parasız kaldığını söyleyerek bazı isteklerde bulundu. 

Geçtiğimiz aylarda Ankara'da evinin önünde oyun oynayan 8 yaşındaki minik Eylül'ü kandırıp götürdükten sonra cinsel istismarda bulunan ardından feci şekilde öldürdükten sonra elektrik direğinin altına gömen katilin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenilmişti. Bunun üzerine katilin cezaevinden istekleri son derece dikkat çekti. 

Cani katil ceza evinden yakın arkadaşlarına mektup yazdı. Bu mektup içerisinde arkadaşlarına ve akrabalarına 'Sigara param bile yok artık. Mont ve kazak ihtiyacım da var. Bana aranızda para toplayarak gönderin. İhtiyaçlarımı karşılayın' ifadelerini kullandı. İstekler büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

CEZAEVİNDEN MEKTUP YAZIP İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASINI İSTEDİ

Ankara Polatlı'da meydana gelen korkunç cinsel istismar olayında öldürdüğü iddia edilen sapık Uğur Koçyiğit yakalanmış ardından sorgusunda suçu işlediği ortaya çıkmıştı. Ceza evine konulan cani sapığın aynı zamanda ailenin komşusu olduğu da ortaya çıktı. Bunun ardından geçtiğimiz günlerde ailesine ceza evinden bir mektup yazdığı ortaya çıktı. Bunun üzerine 'Bize burada kimse bakmıyor. Ne para gönderen ne de yardım eden var. Ziyaret eden kimse yok. Sigara paramı karşılayamıyorum. Mont ve kazak ihtiyacım var. Aranızda para toplayıp bana gönderin' ifadelerini kullandı. Cani katilin yazdığı mektup ve rahatlığı büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

minik eylül cinsel istismar sapık istek