Minik Eylül'ü Katledip Elektrik Direğinin Altına Gömen Caninin Daha Önce İşlediği Suç Mide Bulandırdı!

TAKİP ET

Ankara Polatlı ilçesinde ortadan kaybolan ve yaklaşık 1 hafta sonra cansız bedenine ulaşılan Eylül Yağlıkara'nın bir cani tarafından öldürülüp bir elektrik direğinin altına gömüldüğü öğrenilmişti. Tüm Türkiye'yi sarsan cinayetle ilgili katil hakkında kan donduran bir gerçek ortaya çıktı.

Ankara Polatlı ilçesinde ortadan kaybolan ve yaklaşık 1 hafta sonra cansız bedenine ulaşılan Eylül Yağlıkara’nın bir cani tarafından öldürülüp bir elektrik direğinin altına gömüldüğü öğrenilmişti. Tüm Türkiye’yi sarsan cinayetle ilgili katil hakkında kan donduran bir gerçek ortaya çıktı.

Ankara Polatlı ilçesine yaz tatili için gelen ve bir anda ortadan kaybolan Eylül Yağlıkara’nın cansız bedenine ulaşıldı. Türkiye’yi yasa boğan minik Eylül cinayetiyle ilgili cani adam hakkında kan donduran bir gerçek ortaya çıktı.

AĞIR CEZA HAKİMİ’NDEN AÇIKLAMA

Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi üyesi ve Zonguldak Seçim Kurulu Başkanı olan Huriye Gülen, Ankara’da vahşice katledilen Eylül olayıyla ilgili oldukça önemli açıklamalar yaptı. Eylül için çok üzüldüğünü söyleyen Gülen, katil ile ilgili hiç bilinmeyen bir gerçeği de açıkladı.

DAHA ÖNCE KÖPEĞE TECAVÜZ ETMİŞ

Kan donduran gerçeği açıklayan Gülen herkesin kanını donduran o açıklamayı yaptı. Eylül’ü öldüren katil hakkında açıklama yapan Gülen, ‘Gerçekten çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen. Adam daha önce de köpeğe tecavüz etmiş düşünün. Önce hayvandan başlıyorlar sonra insana yöneliyorlar. Bu kadar ahlaksızlar. Her canın önemli olduğu çocuklara öğretilmiş olsa bu sancılar yaşanmaz. Her canlı, bitkiler, insanlar, hayvanlar birini diğerinden üstün kılmayacaksın. Biri diğerine hizmet ediyor. Doğal dengeyi sağlamak için herkes elinden geleni yapmalı.’ dedi.

 

Ankara Polatlı Eylül Cinayet Katil Köpeğe tecavüz Kayıp Eylül Yağlıkara