Minik Evrim'i Arama Çalışmalarında Kahreden Detay Öldürülüp Gömülmüş Olabilir

TAKİP ET

Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan üç buçuk yaşındaki Evrim Atış'ın öldürülmüş olması ihtimaline karşı arama çalışmalarının belli noktalarda yapılacağı öğrenildi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan üç buçuk yaşındaki Evrim Atış’ın öldürülmüş olması ihtimaline karşı arama çalışmalarının belli noktalarda yapılacağı öğrenildi.

10 Temmuz günü Tokat Turhal'da kaybolan 3,5 yaşındaki Evrim Atış’tan hala haber yok. Geçtiğimiz günlerde küçük kızın anne ve babası çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Polis ekipleri bu gelişmenin ardından kahreden bir ihtimal üzerinde yoğunlaştı. Küçük evrimin öldürülüp gömülme ihtimaline karşı artık arama çalışmaları belli noktalarda yapılacak.  10 Temmuz tarihinden bu yana devam eden arama çalışmalarına Ankara'dan Tokat'a gelerek katılan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri,  Bugün de Yenisu Köyü göz Deresi mevkiinde arama yaptı.

SAMANLIKTA İĞNE ARIYORLAR
Ayrıca Tarlalarda da arama çalışması yapan JAK ekipleri önlerine çıkan samanlıklara bile gözden geçirdi. JAK ekipleri  adeta Samanlıkta iğne ararken yapılan çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

ÖLDÜRÜLÜP GÖMÜLME İHTİMALİNE KARŞI…
Polis ekipleri bundan sonrasında küçük evrimin güldürüp görme ihtimaline karşı arama çalışmalarını belirli noktalarda yoğunlaştırarak. Geçtiğimiz Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan Eylül'ün cansız bedeninin bir direğin dibinde bulunmasından sonra benzeri noktalarda arama çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.

ANNE VE BABA ÜÇ GÜNDÜR CEZAEVİNDE
Evrim’in kaybolmasının ardından anne Dilek Atış ile baba Burhan Atış, çelişkili ifadeler vermeleri üzerine tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Anne ve babanın tutukluluk hallerine yapılan itirazı hissedilen Ağır Ceza Mahkemesi reddetti.

 

 

tokat turhal evrim atış evrim atış nerede son dakika kayıp evrim atış