Minik Çocuk Balkon Kurbanı Oldu!

TAKİP ET

Adana'da 7. kattan fransız balkonun azizliğine uğrayarak düşen ve hayatını kaybeden bir yaşındaki çocuk ailesini derin üzüntüye boğdu.

Adana'da 7. kattan fransız balkonun azizliğine uğrayarak düşen ve hayatını kaybeden bir yaşındaki çocuk ailesini derin üzüntüye boğdu.

Adana'nın Seyhan ilçesinde geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay yaşandı. Yeşim ve Hamza Geylani isimli çiftin bir yaşındaki kız çocukları birkaç gün önce ilk yaşını kutlamıştı. Ancak küçük kız çocuğunun başına gelen talihsiz olay tüm ailenin derin bir üzüntü yaşamasına sebep oldu. Bir yaşına giren kızları için küçük bir tören düzenleyen ve pasta keserek kutlama yapan aile çok mutlu bir gün geçirmişti. 

Küçük kız çocuğunun birkaç gün önce doğum gününü kutlayan anne ve baba kızlarını bir an olsun göz önünden ayırdıkları zaman feci bir sonla karşılaştılar. Annenin evde temizlik yaptığı ve odadan çıktığı bir anda bir anlık dalgınlık ile camı açık bırakan anne olayın ardından sinir krizi geçirdi.

FRANSIZ BALKON SONU OLDU

Annenin odadan çıkmasının ardından 7. katta bulunan evin Fransız balkonuna çıkan küçük kız çocuğu balkonda bulunan 15 santimetrelik boşluktan düştü. Beton zemine çakılan minik kız çocuğu sağlık ekiplerinin yapmış olduğu müdahalelere rağmen kurtulamadı. Başının üzerine düşerek hayatını kaybettiği öğrenilen bebeklerini aşağıda gören anne ve baba sinir krizleri geçirdi. Çiftin komşuları da feci ölüm karşısında gözyaşlarını tutamadılar. Minik bebeğin cenazesi morga kaldırılırken Adli Tıp Kurumu tarafından otopsi yapılması bekleniyor 

balkon minik çocuk fransız balkon balkondan düştü