Minik Ceylin'i Öldüren Katil Zanlısı Cezaevinde İntihara Kalkıştı!

TAKİP ET

İzmir Ödemişte 10 yaşındaki küçük Ceylin'i acımasızca öldüren ve yakalandıktan sonra her şeyi itiraf eden Ş.T tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Gelen bilgilere göre Ş.T kaldığı cezaevinde intihar girişiminde bulundu.

İzmir Ödemişte 10 yaşındaki küçük Ceylin’i acımasızca öldüren ve yakalandıktan sonra her şeyi itiraf eden Ş.T tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Gelen bilgilere göre Ş.T kaldığı cezaevinde intihar girişiminde bulundu.

İzmir Ödemiş ilçesinde 10 yaşında olan Ceylin Atik’i evine çağıran ve boğduktan sonra kafasına vurarak öldüren katil zanlısı Ş.T tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ceylin Atik’in katil zanlısı Ş.T’nin bulunduğu cezaevinde intihara kalkıştığı bilgisi alındı.

BAYNYODA KENDİSİNİ ASMAYA KALKTI

Gelen bilgilere göre minik Ceylin’in katil zanlısı Ş.T tutuklanarak gönderildiği İzmir Aliağa Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tek kişilik odada tutuklu bulunuyordu. Ş.T’nin tek kişilik kaldığı odada kendine ait olan giysileri yırtarak banyoda kendisini asmaya kalktığı haberi geldi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Tek kişilik odada tutulan zanlıyı sürekli kontrol eden koruma memurları zanlının kendisini asmaya çalıştığı anda yetiştiği ve katil zanlısı Ş.T’yi ambulansla Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Devlet Hastanesine kaldırdıkları bilgisi geldi. Hastaneye kaldırılan Ş.T’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

İzmir’in Ödemiş ilçesinde Cumhuriyet Mahallesinde oturan Ceylin Atik’in evlerinin önündeki parkta oynadığı sırada kaybolması ailesini harekete geçirmişti. Küçük kızın kaybolması ile ailesi kayıp müracaatı yapmış ve Ceylin Atik 12 Haziran tarihinde karşı komşularının evinde ölü olarak bulunmuştu. Karşı komşu Ş.T’nin küçük kızı kandırarak eve çağırdığı ve kızı önce boğduğu daha sonrada kafasına vurarak öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Polis ekipleri minik Ceylin’i kadının evindeki sandığın içinde bulmuştu. Ş.T yakalanarak gözaltına alınmış ve işlediği cinayeti itiraf etmişti.

 

ceylin atik cinayet katil zanlısı intihar girişimi cezaevi ödemiş