Minibüste Uyuyakalan Genç Kızın Cinsel Organına Dokundu!

TAKİP ET

Tuzla'da bir minibüse binen genç kız yolda uyuyup kaldı. Yanındaki 50 yaşındaki sapık yolcu durumu kullanarak genç kızın cinsel organına dokunarak istismarda bulundu. Mahkeme tarafından sapık yolcu hakkında karar verildi.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir minibüse binen genç kız okula gitmek üzere yola çıktı. Ancak bu süreçte yolda çok yorgun olduğu için uyuyup kaldı. Yanında oturan bir sapık yolcu ise bu durumu fırsat bilerek uyuyan genç kızın cinsel organına dokundu. Durum karşısında büyük panik yaşayan genç kız hemen şikayetçi olarak tepkisini gösterdi. 

Üniversite öğrencisi genç kız Tuzla'dan bir minibüse bindi. Okula gitmek üzere yola çıkan genç kız yolda yorgun olduğu için uyuyakaldı. Yanına oturan sapık bir yolcu ise bu durumu fırsat bilerek genç kızı elle taciz etti. Uyurken cinsel organına dokunduğu ortaya çıktı. 50 yaşındaki adamın yaptığı tacizi fark eden 21 yaşındaki genç kız hemen bağırmaya başladı. 

MAHKEMEDE 5 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Genç kızın çığlıklarının ardından yolcularda duruma tepki gösterdi. Ardından hemen polise haber verildi. Yolcular tarafından sapık yolcu araçtan indirilerek polis ekiplerine haber verildi. Konu hakkında taciz davasının açıldığı öğrenildi. 

Sanık mahkemeye çıkarıldığı zaman hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Minibüste herkesin uyukladığını kendisinin ise oturduğunu ve ellerinin tamamen önde olduğunu belirtti. Bunun üzerine yolcuların cinsiyetlerine dikkat etmediğini ve birden ne olduğunu anlamadan saldırıya uğradığını anlattı. Ancak mahkeme tarafından verilen karar sonrasında 5 yıl hapis cezasına mahkum edildiği öğrenildi. 

istanbul tuzla cinsel istismar