Milli Takımda Büyük Deprem! 4 Milli Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı

TAKİP ET

A Milli takım dün Eskişehir'de oynanan İzlanda maçı sonrasında hüsrana uğradı. Finallere gitme hakkını kaybeden Milli takımda 4 oyuncunun Finlandiya maçında olmaması kararı alındı.

A Milli takım dün Eskişehir’de oynanan İzlanda maçı sonrasında hüsrana uğradı. Finallere gitme hakkını kaybeden Milli takımda 4 oyuncunun Finlandiya maçında olmaması kararı alındı.

A Milli takım dün oynanan İzlanda maçı sonrasında resmen havlu attı. Maçın 3-0’lık skorla bitmesi taraftarları çileden çıkarırken ay-yıldızlı yönetimden de önemli bir karar geldi. Yönetim, bir sonraki karşılaşma olan Finlandiya maçında 4 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

4 MİLLİ FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI

İzlanda’ya 3-0 mağlup olan Milli takım Dünya Kupasına gitme hakkını kaybetti. Dün Eskişehir’de yaşanan hüsran sonrasında ay-yıldızlı yönetimin 4 futbolcuyu kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Taraftardan da oldukça büyük tepki alan ve ıslıklanan Arda Turan, Burak Yılmaz, Nuri Şahin ve kart cezalısı olan Caner Erkin Finlandiya maçında kadroda olmayacak. 

KADRO DAHA DA AZALTILACAK MI?

Kadro dışı bırakılan 4 futbolcu sonrasında gözler Milli takım teknik direktörü Lucescu’ya çevrildi. Eskişehir’den saat 15.00’da hareket edecek olan Milli takım ekibi kadro dışı bırakılan 4 ismin ardından kadronun daha da azaltılıp azaltılmayacağı konusunda meraklı. Lucescu’dan ise henüz bir karar gelmedi.

 

a milli takım izlanda maçı eskişehir kadro dışı 4 futbolcu arda turan caner erkin nuri şahin burak yılmaz lucescu