Milli Takım İzlanda ve Finlandiya Kadrosu Belli Oldu: Sürpriz İsimler Var!

TAKİP ET

A Milli Takım İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu belli oldu. Kadro için hazırlanan listede iki sürpriz ismin yer aldığı da dikkatlerden kaçmadı.

A Milli Takım İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu belli oldu. Kadro için hazırlanan listede iki sürpriz ismin yer aldığı da dikkatlerden kaçmadı.

A Milli Takım 2018 yılı FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’ndaki maçları için kadrosunu belirledi. Milli takımımız 6 Ekim’de Eskişehir’de İzlanda ile 9 Ekim’de ise deplasmanda Finlandiya ile karşılaşacak.

SABRİ SARIOĞLU VE VOLKAN ŞEN’DE KADRODA

Milli takımın İzlanda ve Finlandiya maçları için belirlenen kadrosunda Göztepe’de forma giyen Sabri Sarıoğlu ile Trabzonspor’un yeni oyuncusu Volkan Şen’de yer aldı. Bu iki isim Milli takımın oyuncu listesinde sürpriz olurken Sabri Sarıoğlu’nun en son Milli takımda 11.11.2011 tarihinde Hırvatistan ile oynan maçta milli formayı giydiği 6 yıl aradan sonra yine milli formayı üstünde taşıyacağı öğrenildi.

BELİRLENEN MİLLİ TAKIM KADROSUNDA HANGİ İSİMLER VAR?

Milli Takımımızın Teknik Direktörü olan Mircea Lucescu’nun belirlediği listede yer alan isimler şöyle; Kaleci listesinde Bursaspor kalecisi Harun Tekin, Medipol Başakşehir kalecisi Volkan Babacan ve Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı yer alıyor. Defans oyuncuları olarak, Fortuna’da forma giyen Kaan Ayhan, Göztepe’den Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Dortmund’da forma giyen Ömer Toprak, Freiburg’ta forma giyen Çağlar Söyüncü, Galatasaray’ın futbolcusu Serdar Aziz, Beşiktaşlı Caner Erkin ve Fenerbahçe’den İsmail Köybaşı yer alıyor. Lucescu’nun orta saha kadrosunda, Başakşehir’li futbolcu Emre Belözoğlu, Dortmund’da forma giyen Nuri Şahin, Galatasaraylı Selçuk İnan, Roma’da forma giyen Cengiz Ünder, Vigo’da forma giyen Emre Mor, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Trabzonsporlu Okay Yokuşlu, Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, Milan’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, Galatasaraylı Tolga Ciğerci, Wolfsburg’ta forma giyen Yunus Mallı, Barcelona’da forma giyen Arda Turan ve Trabzonspor’da forma giyen Volkan Şen’e görev verecek. Forvet oyuncuları ise, Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, Villarreal’da forma giyen Enes Ünal ile Başakşehirli futbolcu Mevlüt Erdinç yer aldı. Milli takımımız 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 21.45’te Eskişehir stadında İzlanda’yı konuk edecek. 9 Ekim 2017 Pazartesi günü ise saat 21.45’te Veritas stadında Finlandiya’ya deplasmanda konuk olacak.

 

a milli takım finlandiya izlanda takım kadro lucescu volkan şen sabri sarıoğlu kadro belli oldu