Milli Savunma Bakanlığı'ndan Son Dakika Açıklaması: 32 Terörist Öldürüldü

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında terörle mücadele operasyonları kapsamında son bir haftada 32 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı bir son dakika açıklaması yaparak son bir haftada Yurtiçi ve yurtdışında terörle mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 32 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Haftalık bilgilendirme açıklaması yapan Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın G20 zirvesi ve Güney Amerika ziyareti kapsamında yaptığı temaslar ile makamında gerçekleştirdiği kabullerle Yurtiçi ve yurtdışında terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdi.

OPERASYONLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Yapılan açıklamaya göre 30 Kasım 6 Aralık tarihleri arasında terör örgütünün sürekli barınma alanı ve yurt içine geçiş güzergahı olarak kullandığı Tunceli Diyarbakır Şanlıurfa ve Şırnak'ta yürütülen bir de orta çaplı operasyonların aralıksız sürdüğü belirtildi. Bu bölgelerde son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 32 terörist etkisiz hale getirilirken 12 piyade tüfeği 2727 muhalif hafif silah mühimmatı bir tanksavar silahı 168 kilogram amonyum nitrat 15 kilogram A4 patlayıcı 7 buçuk kilogram C4 patlayıcı 100 gram C3 patlayıcı madde 100 gram tablet kalıbı 3 aile bombası 7 muhtelif çaresiz ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığı son dakika açıklama