Miğde bulandırıcı olay! Kızının yatağına gelerek, cinsel saldırıda bulundu!

TAKİP ET

Mide bulandıran korkunç olay Tekirdağ'da yaşandı. Şarköy ilçesinde, ikmaet eden ve hurdacılık işi ile uğraşan 41 yaşındaki S.K., iddialara göre gece vakitlerinde alkol almasının ardından 23 yaşındaki kızı G.K.'nin yatağına girip cinsel tacizde bulundu. Kızı savcılığa giderek şikayetçi olduğu S.K., 'Nitelikli cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklandı.

Tekirdağ'da korkunç bir olay yaşandı. Şarköy'de eşinden ayrılan boşanan G.K., bir süre annesinin yanında kalmasının ardından yaklaşık 2 ay önce 3 yaşındaki kızıyla birlikte annesinden ayrı ve yalnız kalan babası S.K.'nin yanına geldi. İddialara göre, gece birlikte alkol içen baba-kız, evde ayrı odalarda uyudu.

YATAĞINA GİRİP KIZINA CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Gece yarısı kızının yanına gelen S.K., cinsel tacizde bulundu. Sabah evden çıkan G.K., İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelerek, babasından şikayetçi oldu. G.K., verdiği ifadesinde gece 1 kadeh alkol almalarının ardından uyuduğunu, sabah kalktığında babasının yanında yattığını ifade ederek, "Bana cinsel saldırıda bulunan babamdan şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

BABA S.K. GÖZALTINA ALINDI

Şikayetin ardından gözaltına alınan ve yaralama, hırsızlık, tehdit gibi suç kaydı bulunan S.K., hakkındaki suçlamaları ret etti. Eşi ile uzun süredir ayrı olduğunu ifade eden S.K., yaklaşık 2 ay önce eşiyle ailevi problemler yaşadığı kızının yanına gelerek evinde kaldığını ifade etti.

"KIZIMA HERHANGİ BİR FİZİKİ EYLEMDE BULUNMADIM"

Olay gecesi kızı ile alkol aldıklarını söyleyen S.K., "Gecenin sonunda ben sürekli yatmakta olduğum kendi odama geçtim ve uyudum. Kızım ve torunum evimizin salonunda yatmaktadırlar. Ben sabah saatlerinde kapı sesi duymam üzerine uyandım ve camdan baktığımda kızımın gitmekte olduğunu görünce kendisine seslenerek nereye gitmekte olduğunu sordum. Kızım da 'anneme gidiyorum' diyerek oradan uzaklaştı. Ben kesinlikle kızıma karşı cinsel amaçlı olarak, herhangi bir fiziki eylemde bulunmadım. Kızımın bana iftira attığını düşünüyorum. Muhtemelen ayrı yasayan eşim ve teyzesinden dolayı veyahut da benimle yaşamaktan sıkılmış olabileceğinden bu yönde bir gerçeği yansıtmayan iddiada bulunduğunu düşünüyorum. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Üzerime atıl suçlamaları kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

'NİTELİKLİ CİNSEL SALDIRI' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Jandarmadaki ekipleri işlemlerden sonra adliyeye gönderilen S.K., çıkarıldığı Şarköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından, 'Nitelikli cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklandı.

Tekirdağ cinsel istismar