Mide bulandıran olay! Öldürdüğü ev arkadaşının kafasını keserek buzdolabında saklamış

TAKİP ET

Bursa'da yaşanan şok edici olayın detaylarına ilişkin çarpıcı bilgiler iddianamede yer aldı. Eczacı kalfası Serdar Ergun ve ev arkadaşı Murat Kutlu'nun ölümleriyle ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, şüpheli Ahmet Burak Demir'in cinayetleri nasıl işlediği ve motivasyonuyla ilgili detaylar bulunuyor.

Şubat ayında kayıp ihbarı üzerine başlayan olay, polisin Serdar Ergun'un otomobilini İstanbul'da tespit etmesiyle çözülmeye başladı. Serdar Ergun'un öldüğü otopsi sonucunda belirlenirken, Murat Kutlu'nun cansız bedeni Bursa'daki evlerinde bulundu. Demir'in evdeki köpeği de öldürdüğü tespit edildi.

İddianamede, Demir'in Serdar Ergun'u ve Murat Kutlu'yu öldürdüğü, Ergun'un cesedini kendi otomobilinin bagajına koyarak İstanbul'a gittiği ve maktulün kredi kartından harcamalar yaptığı belirtiliyor.

Demir, ifadesinde Murat Kutlu'nun kendisine işkence yaptığını öne sürdü ve cinayeti bu nedenle işlediğini iddia etti. Ayrıca, ilk ifadesinde borcu olduğunu belirten Demir, sonradan ifadesini değiştirerek Serdar Ergun'un kendisine borçlu olduğunu öne sürdü.

Ahmet Burak Demir, iddianamede "Tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek" suçundan, her iki maktul için iki ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep ediliyor. Ayrıca, Murat Kutlu'nun köpeğini öldürdüğü gerekçesiyle Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 1200 TL ceza isteniyor. Şüpheli Demir, gelecek ay Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. Ayrıca, "Ruhsatsız silah bulundurmak" suçundan da 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle ayrı bir dava açıldı.

Bursa cinayet ölüm haberleri