Mide Bulandıran Haber! Hamile Kadın ve 4 Yaşındaki Kızına Tecavüz Eden Adam Linç Edildi

TAKİP ET

Kolombiya'da hamile olduğu öğrenilen bir kadın ve onun 4 yaşında olan kızına tecavüz ettiği öğrenilen bir adam öfkeli vatandaşlar tarafından linç edilerek öldürüldü. İşte detaylar…

Kolombiya’da hamile olduğu öğrenilen bir kadın ve onun 4 yaşında olan kızına tecavüz ettiği öğrenilen bir adam öfkeli vatandaşlar tarafından linç edilerek öldürüldü. İşte detaylar…

Olay, Kolombiya’da yer alan Soledada şehrinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ‘Köpek ağzı’ lakaplı olan bir adam hamile olan kadına ve onun 4 yaşındaki kızına tecavüz etti. Olayı öğrenen öfkeli kalabalık tecavüzcü adamı linç ederek öldürdü. 

4 KİŞİYE DAHA TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

En az 4 kişiye daha tecavüz ettiği iddia edilen adamı öfkeli kalabalığın elinden kurtarmaya çalışan polis başarılı olamadı. Aldığı darbeler sonucunda ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan tecavüzcü burada can verdi. Öte yandan tecavüz haberini aldıktan sonra tecavüzcüyü linç eden kalabalığın adamın kanlar içindeki son halini kameraya kaydettiği öğrenildi. 

DAĞLARDA SAKLANDIĞI KONUŞULUYORDU

Öte yandan kalabalık tarafından kaydedilen görüntülerde, adamın bir an öldü denilerek bırakıldığı ancak bir ara kıpırdamasıyla kalabalıktan birinin, ‘Hala hayatta’ diye bağırması üzerine kalabalığın yeniden adama vurmaya başladığı ve vatandaşların ellerinde demir çubuklar olduğu görüldü. Daha öncede hakkında seri tecavüzden şikayetler olduğu öğrenilen adamın dağlarda saklandığı öne sürüldü. Linç edilerek öldürülen tecavüzcü adamın ailesi ise tüm iddiaları reddederek onun böyle bir şeyi hak etmediğini ve bu yapılanların insanlık dışı olduğunu söyledikleri öğrenildi.

 

Dünya haberleri Kolombiya Tecavüz Hamile kadın 4 Yaşındaki kız Linç