MHPG Lideri Bahçeli'den Bir Af Çıkışı Daha: Cezavindekiler İsyan Çıkarırsa Ne Olur?

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli af konusunda ısrarını sürdürüyor. Kader kurbanı olan kişilerin dışarı salınmasından yana olduğunu belirten Bahçeli, Türkiye'nin biraz rahatlamaya ve rehabilite olmaya ihtiyacı olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli af konusunda ısrarını sürdürüyor. Kader kurbanı olan kişilerin dışarı salınmasından yana olduğunu belirten Bahçeli, Türkiye’nin biraz rahatlamaya ve rehabilite olmaya ihtiyacı olduğunu belirtti. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, geride bıraktığımız günlerde yaptığı af çıkışına devam ediyor. Cezaevindeki kader mahkumlarının ayıklanarak dışarı salınmasından yana olduğunu belirten Bahçeli, cezavlerinde aynı yatakta 3 vardiya uyunduğuna dair bilgi aldığını ve böyle bir ortamın terörizme çok büyük bir zemin hazırlayacağını belirterek Türkiye’nin büyük bir felakete sürüklenebileceğini aktardı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜNDEMİMİZDE YOK DEMİŞTİ

Bahçeli’nin af çıkışının gündeme gelmesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapmış ve böyle bir konunun AK Parti’nin gündeminde olmadığını söylemişti. Bahçeli, Cumhurbaşkanından aldığı olumsuz yanıt sonrasında ısrarcı tavrına devam etti ve af konusuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Konunun gündeme gelmesi ve tarafların görüş ayrılıkları sonrasında ortaya çıkan ‘Cumhur İttifakı çatlıyor mu?’ sorularına da yanıt veren Bahçeli, ‘Biz önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışıyla hareket ediyoruz.’ dedi. 

‘CEZAEVİNDEKİLER İSYAN BAŞLATIRSA NE OLUR?’

Cezaevindeki kader kurbanı mahkumlara değinen Bahçeli, 235 bin kişinin içinde belli oranda bu insanlardan olduğunu ve bu kişilerin yavaş yavaş PKK ve FETÖ’nün tesiri altında kalmaya başladığını belirtti. Durumun değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, ‘Seçime 1 hafta 10 gün kala bir talimat ile Türkiye’deki mevcut cezaevlerinde isyan başlatılırsa ne olur? Korkunç bir tablo’ ifadelerini kullandı.’

 

Devlet Bahçeli Af çıkacak mı İsyaniCezaevi Erdoğan