MHP'de Neler Oluyor? 5 MHP'li Vekil İYİ Parti'ye Mi Geçiyor?

TAKİP ET

Son günlerde konuşulan 5 MHP'li vekilin İYİ Parti'ye geçeceği iddialarına ilişkin MHP Grup Başkanvekili olan Erkan Akçay açıklama yaptı. Akçay, 'Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz.' dedi.

Son günlerde konuşulan 5 MHP’li vekilin İYİ Parti’ye geçeceği iddialarına ilişkin MHP Grup Başkanvekili olan Erkan Akçay açıklama yaptı. Akçay, ‘Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz.’ dedi.

MHP’nin Grup Başkanvekili Erkan Akçay, konuk olduğu programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuk olduğu televizyon programında kendisine yöneltilen 5 MHP’li Milletvekilinin İYİ Parti’ye geçeceği iddialarına yanıt veren Akçay, ‘Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz.’ yanıtını verdi.

‘CHP 24 HAZİRAN İÇİN KENDİ HELVASINI KARIYOR’

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay açıklamalarında, ’15 değil 16 Milletvekili geçti. Bundan aylar önce bir tanesi gönderildi. Genel sekreter yapıldı.’ dedi. Merdiven altı siyaset vurgusu yapan Akçay, ‘Bu durum bizim için sürpriz olmadı. Aylar önce grup kurmak için abidik gubidik işlere girmeyeceğiz diyenler bu işlere girdi. Milli iradeyi siyaset pazarı kurarcasına pazarlayan bir hale getirmişlerdir. Aslında CHP 24 Haziran için kendi helvasını karıyor.’ dedi.

5 MHP’Lİ VEKİL İYİ PARTİYE GEÇECEK Mİ?

Son günlerin gündemi arasında yer alan 5 MHP’li Milletvekilinin İYİ Parti’ye geçeceği iddialarına da yanıt veren Akçay, ‘İlk defa dillendirildi. Bizim bildiğimiz, duyduğumuz bir konu Bugün itibari ile herhangi bir durum söz konusu değil. Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz. Böyle bir durumun söz konusu olmayacağını düşünüyoruz.’ dedi. 

 

Son dakika MHP Milletvekili İYİ Parti Erkan Akçay Erken seçim