Mezarlıkta Korkunç Olay! Gelenler Gözlerine İnanamadı

TAKİP ET

Adana'da bulunan Tuna mezarlığı içerisinde gece saatlerinde mezarlığa giren kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin tüm mezar taşlarını kırarak mezarlığı talan ettikleri öğrenildi.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde bulunan bir mezarlıkta kimliği belirlenemeye kişi yada kişiler tarafından akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Mezarlıkta bulunan mezar taşlarının kırıldığı görüldü. Sevdiklerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar mezarlığa geldikleri zaman büyük şaşkınlık yaşadılar. Bunun üzerine bazı vatandaşlar sevdiklerinin mezarını talan edilmiş halde görünce gözyaşlarına hakim olamadılar. 

İmamoğlu ilçesinde bulunan Tuna mahallesinde 1990'lı yıllardan itibaren mezarlıkta yer kalmadığı için yeni define işleminin kabul edilmediği öğrenilmişti. Ancak Tuna Mezarlığına giren kişi ya da kişilerin bölgede bulunan mezarların neredeyse hepsine saldırdıkları ve mezar taşlarını kırdıkları öğrenildi. Bunun ardından konu hakkında soruşturmanın açıldığı öğrenildi. 

MEZARLIKTAN İÇKİ ŞİŞELERİ ÇIKTI

Bazı mezarlıklarda yapılan incelemelerde kırılmış içki şişeleri dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşların büyük bir kısmı sevdiklerinin mezarını o halde görünce büyük şaşkınlık yaşadılar. Yetkililere konu hakkında şikayetlerini bildirdiler. Bundan sonraki dönemde mezarlıklarda kamera sisteminin kullanılması gerektiğini belirttiler. 

Rusya'dan gelerek sevdiklerinin mezarını ziyaret etmek isteyen Adnan Sert gördüğü manzara karşısında yaşadığı şoku anlattı. Mezarlıkta uzun zamandır akrabalarının yattığını söyleyen adam yaşanan bu olayı insanlık dışı olarak değerlendirdi. Yaptığı açıklamalarda 'İnsanların diriye saygısı olmadığı gibi ölüye de saygısı kalmamış. 370 tane mezar taşı kırılmış. Kim neden böyle şeyler yapar aklım almıyor' ifadelerini kullanması dikkat çekti. 

adana mezarlık mezar taşları