Mezarlıkta Ağlayan Kız Türkiye'nin Gündeminden Düşmüyor! Herkesin Dilindeki Gizemli Kız Bu Kez Görüntülendi

TAKİP ET

Çorum'da mezarlıkta ağlayan ve gizemi tüm Türkiye'ye yayılan genç kız gündemden düşmüyor. Geride bıraktığımız haftalarda yakalandığı öğrenilen ve psikolojik sorunları sebebiyle hastanede tedavi ettirilen genç kız dün gece yeniden mezarlığa gelince mezarlık görevlileri tarafından yakalandı. Yakalanan genç kız ilk kez görüntülenmiş oldu.

Çorum’da mezarlıkta ağlayan ve gizemi tüm Türkiye’ye yayılan genç kız gündemden düşmüyor. Geride bıraktığımız haftalarda yakalandığı öğrenilen ve psikolojik sorunları sebebiyle hastanede tedavi ettirilen genç kız dün gece yeniden mezarlığa gelince mezarlık görevlileri tarafından yakalandı. Yakalanan genç kız ilk kez görüntülenmiş oldu.

Tüm Türkiye, Çorum’da bulunan Ulu Mezarlık’taki gizemli genç kızın kim olduğunu günlerce merak etmiş hatta bazı vatandaşlar çevre illerden gelerek mezarlık başında nöbet tutmaya başlamıştı. Geride bıraktığımız haftalarda yakalanan ve gizemi çözülen genç kızın psikolojik rahatsızlığı olduğu ve hastanede tedavi ettirildiği belirtilmişti. 17-18 yaşlarında olan genç kız dün gece yine aynı mezarlığa gelerek ağladığı sıralarda mezarlık görevlileri tarafından yakalandı.

BİR TÜRLÜ YAKALANAMAMIŞTI

Mezarlığa üst üste 3-4 gece gelerek ağlayan ancak mezarlık görevlileri yanına yaklaştığı sıralarda oradan kaçarak uzaklaşan genç kız bir türlü yakalanamamıştı. Türkiye’de geniş yer bulan ve gizemi merak edilen genç kızın kısa süre sonra psikolojik rahatsızlığı olduğu ortaya çıkmıştı. 

DÜN GECE MEZARLIK GÖREVLİLERİ YAKALADI

Aynı genç kız dün gece mezarlığa yeniden geldi. Mezarlık görevlileri genç kızı yakalamak için el fenerleriyle mezarlığın içinde dolaşmaya başlarken korkan kızın bir mezarın arkasına saklandığı öğrenildi. Görevlilerin genç kızın saklandığını fark etmesiyle ismi açıklanmayan kız bir anda koşarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonucunda yakalanan kızın korku içinde, ‘Abi bırakın beni, gideyim.’ dediği öğrenildi. Görevliler durumu polis ekiplerine bildirdi ve genç kız yakınlarına teslim edildi.

 

Çorum Türkiye Gizemli kız Mezarlık Genç kız Ulu mezarlık