Metrobüste Taciz Skandalı! 52 Yaşındaki Adam 19 Yaşındaki Kızlara Elle Tacizde Bulundu

TAKİP ET

İstanbul'da yeni yılın ilk gününde metrobüste iki tane 19 yaşındaki genç kıza elle cinsel tacizde bulunan 52 yaşındaki Aydoğan Ş., hakim karşısına çıktı ve 4 yıldan 14 yıla kadar hapsi istendi. İşte detaylar…

İstanbul’da yeni yılın ilk gününde metrobüste iki tane 19 yaşındaki genç kıza elle cinsel tacizde bulunan 52 yaşındaki Aydoğan Ş., hakim karşısına çıktı ve 4 yıldan 14 yıla kadar hapsi istendi. İşte detaylar…

İstanbul’da yeni yılın ilk gününde bir skandal yaşanmış ve Aydoğan Ş. isimli bir şahıs 2 genç kıa tacizde bulunmuştu! İddialara, metrobüse binen Aydoğan Ş., ilk önce 19 yaşındaki C.K’ya cinsel tacizde bulundu. Genç kız kenara çekildikten sonra Aydoğan Ş., yine 19 yaşında olan A.A’ya yaklaştı ve ona cinsel tacizde bulundu. Taciz sonrasında ise metrobüste tartışma çıkınca Özel Güvenlik görevlisi olan bir kişi olaya müdahale etti ve genç kızların şikayeti sonrasında Aydoğan Ş., gözaltına alındı. 

TACİZİ BİR KADIN VE ERKEK GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Üniversite öğrencisi olan C.K, verdiği ifadesinde ise Aydoğan Ş.’nin önce kendisinin yanına geldiğini ve ardından da A.A’nın yanına geçerek ona cinsel tacizde bulunduğunu dile getirdi. Bir süre sonra tacize adam devam edince tepki gösterdiğini ve tacizi o anda bir erkek ile kadının da gördüğünü belirten C.K, “Eliyle birkaç kez baldırıma dokununca kenara çekildiğim halde dokunmaya devam etti. Bir iki metre ilerleyince bu defa A.A. adlı kadına dokunmaya başladı. Parmaklarını oynatarak özellikle dokunuyordu. “Siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz?” diye bağırdım. O da “Ben ne yapıyorum ki?” dedi. Ben de “Sizi izliyorum, bana ve iki kadına tacizde bulundunuz” dedim. “Yapmadım” dedi. Ancak orada bir kadın ve erkek de gördüğünü söyledi” dedi. 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ 

2 genç kızın şikayet etmesinin ardından gözaltına alınan ve ifadesi de alınan 52 yaşındaki Aydoğan Ş., C.K’nın A.A isimli genç kızı da etkilediğini ve kendisinin bir cinsel tacizde bulunmadığını söyledi. Suçlamaların hiçbirisini kabul etmediğini belirten Aydoğan Ş., çevresinde çok sevilen birisi olduğunu ve bu duruma düştüğü için C.K’dan şikayetçi olduğunu dile getirdi.
Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülmekte olan davada ise Aydoğan Ş. hakkında “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçu göz önünde bulundurularak 4 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istendi.

 

metrobüs taciz İstanbul haberleri metrobüsta taciz haberler