Metrobüste Korku Dolu Anlar! Tartışma Çıktı Yolcu Şoföre Silah Çekti

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de dün korku dolu anlar yaşandı. Metrobüs şoförü ve yolcu arasında çıkan tartışma sonrasında yolcu şoföre silah çekti tüm yolcular dehşet anlarını yaşadı. O an yaşanan her şey başka bir yolcu tarafından kameraya kaydedildi.

İstanbul Küçükçekmece’de dün korku dolu anlar yaşandı. Metrobüs şoförü ve yolcu arasında çıkan tartışma sonrasında yolcu şoföre silah çekti tüm yolcular dehşet anlarını yaşadı. O an yaşanan her şey başka bir yolcu tarafından kameraya kaydedildi. 

Gelen bilgilere göre olay dün akşam saat 18.00’da yaşandı. Cennet Mahallesi metrobüs durağında yaşanan olay tüm yolculara korku dolu dakikalar yaşattı. Nedeni belli olmayan bir konudan dolayı metrobüs şoförü ve yolcu arasında tartılma başladı. Tartışmanın büyümesi ile yolcu yanında bulunan silahı çıkararak metrobüs şoförüne doğrulttu. Silahını çeken yolcu şoförü tehdit etmeye başladı. Yolcular korku dolu anlar yaşarken araya yolcular girerek silah çeken şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Tüm bunlar yaşanırken metrobüste bulunan başka bir yolcu da yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetti. Yolcunun kaydettiği videoda korku dolu anlar yaşayan yolcuların metrobüsten panik içinde inmeye çalıştığı ve adamın elindeki silahı almaya çalışan vatandaşlar görülüyor. Herkesin kanını donduran gerçek Kayseri’de yaşandı. 22 yaşında olduğu öğrenilen F.K’nın altı aydır kendi öz babasının tacizine uğradığı iddiası ile polise başvurdu. Altı aydır babasının tacizini gizli kamera ile kaydetmiş olan genç kız tüm kayıtları polise verdi. Polisin gözaltına aldığı tacizci baba tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Gerçekleşen son duruşmada babanın tutuklandığı öğrenildi.

 

istanbul metrobüs kavga silah çekti yolcu şoför yolcu şoföre silah çekti