Metrobüste İlginç Olay! "Ahlak Bekçisiyim" Diyen Yolcu, Öpüşen Genç Çifte…

TAKİP ET

İstanbul'da Beylikdüzü metrobüsünde ilginç bir olay yaşandı. Metrobüsün içinde öpüşen iki gence müdahale eden bir yolcu, 'Ben ahlak bekçisiyim' diyerek tartışma başlattı. Yaşanan o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

İstanbul’da Beylikdüzü metrobüsünde ilginç bir olay yaşandı. Metrobüsün içinde öpüşen iki gence müdahale eden bir yolcu, ‘Ben ahlak bekçisiyim’ diyerek tartışma başlattı. Yaşanan o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, İstanbul’da Söğütlüçeşme-Beylikdüzü seferini yapan bir metrobüste meydana geldi. Metrobüs içinde öpüşen iki genci gören bir yolcu, ‘Ben ahlak bekçisiyim’ diyerek gençlerle tartışmaya başladı. Çıkan tartışma cep telefonu kameralarına yansırken öpüşen gençlere müdahale eden şahsı uyardığı görülen bir avukatın da tartışmaya dahil olduğu öğrenildi.

ÖPÜŞEN GENÇLERE MÜDAHALE ETTİ

Metrobüste yolculuk yapan iki genç yolculuk sırasında öpüşmeye başladı. Bu sırada öpüşen gençleri gören bir yolcu öpüşen gençlere müdahale etmeye başladı. Kendini ‘Ahlak bekçisi’ olarak adlandıran yolcu gençlerle tartışmaya başladı.

‘BENİM AHLAKIMA TERS’

Metrobüste öpüşen gençleri gören ve müdahale eden yolcuya avukat olduğunu söyleyen bir şahıs tepki gösterdi. Tartışmaya bu şahısta dahil olurken öpüşen gençlere tepki gösteren şahısın, ‘Ahlak bekçiliğiyse evet ben ahlak bekçisiyim, ben Avrupalı değilim, benim ahlakıma ters’ dediği görüldü. Metrobüsteki öpüşme tartışmasının uzun süre devam ettiği öğrenilirken diğer yolculardan bazılarının da tartışmaya dahil olduğu ve bazılarının da cep telefonlarına tartışma anlarını kaydettikleri öğrenildi. 

 

İstanbul Metrobüs Öpüşen çift Ahlak bekçisiyim Tepki Yolcu