Metro Durağında Şok Eden Görüntü! Çantasından Jileti Çıkarıp Bir Anda Bacaklarını Tıraş Etmeye Başladı!

TAKİP ET

Dünyanın en kalabalık metro istasyonlarından biri olan ABD'deki Times Meydanı metro durağında bir kadının çantasında bulunan jileti çıkartarak bacağındaki tüyleri almaya başladı. Kadının kimseye aldırmadan bacağındaki tüylere aldığı anlar görenleri şaşkına çevirdi.

Dünyanın en kalabalık metro istasyonlarından biri olan ABD'deki Times Meydanı metro durağında bir kadının çantasında bulunan jileti çıkartarak bacağındaki tüyleri almaya başladı.  Kadının kimseye aldırmadan bacağındaki tüylere aldığı anlar görenleri şaşkına çevirdi.

ABD'nin en turistik kentlerinden olan New York'taki metro durağında dün akşam kaydedilen görüntüler Herkesi de şaşkınlık yarattı.  Metro durağında bekleyen bir kadın herkesin bakışlarına aldırmadan çantasında bulunan jileti çıkartarak bacağındaki tüyleri tıraş etti. 

ŞAŞKIN BAKIŞLARA ALDIRMADI
Bir yolcu tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken binlerce kişi izledi videoda görüntüleri anlam veremedi.  Uluslararası basında ve geniş yer bulan görüntülerde kadın Times meydanında ki Metro durağında çantasından bir jilet çıkarırken görülüyor. Etrafta bulunanlara hiç aldırmayan kadın bacağına önce tıraş Kremi sürüyor sonra da jiletle bacağındaki tüyleri alıyor.

ABD New york metro istasyonu kadın