Meterolojiden Son Dakika Uyarısı! Kar Yolda

TAKİP ET

Soğuk havalar kendisini hissettirmeye başladığı gibi meteoroloji uzmanları tarafından uyarı yapıldı. Kar yağışlarının başlayacağı ifade edildi.

Soğuk havalar kendisini hissettirmeye başladığı gibi meteoroloji uzmanları tarafından uyarı yapıldı. Kar yağışlarının başlayacağı ifade edildi. 

Haftalık olarak meteoroloji tarafından yapılan mevsim tahminlerinde korkutan bir açıklama yapıldı. Bir süredir hava sıcaklıkları ülke genelinde yükselmişti. Ancak meteoroloji uzmanları tarafından hava sıcaklıklarının düşerek mevsim normallerine dönüşeceği belirtildi. Soğuk havalar mevsim genelinde yavaş yavaş hissedilmeye başladı. 

Kışın tam olarak ne zaman geleceği merak ediliyordu. Sıcaklıkların düşmesi ile birlikte soğuk hava kendisini gösterirken bu doğrultuda kar yağışlarının kapıda olduğu açıklandı. Hissedilen soğuk havaların hafta boyunca devam edeceği öğrenildi. Bunun üzerine bir hafta içerisinde kar yağışının pek çok bölgede görüleceği ifade edildi. 

İSTANBUL'A KAR GELİYOR

Cuma günü yurdun büyük bir kısmında soğuk havaların ve kar yağışının görüleceği açıklandı. Özellikle İstanbul'da yaşayanlara kötü haber verildi. Cuma gününden itibaren şehirde kar yağışının beklendiği, vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları gerektiği konusunda özellikle uyarılar yapıldı. Özellikle perşembe ve cuma günü kuvvetli bir kar yağışının yaşanması bekleniyor. Kar yağışı birkaç hafta içerisinde tüm ülkeyi etkisi altına alacak. Cuma günü hava sıcaklıklarına bakıldığı zaman sıfırın altına düşmesi bekleniyor. Kar yağışları bundan sonraki dönemde ülkenin pek çok bölgesinde kendisini göstermeye başlayacak. Vatandaşlara soğuk havalara hazırlıklı olmaları konusunda uyarı yapılıyor. 

kar yağışı soğuk hava meteoroloji