Meteoroloji'den Yarın İçin Kritik Uyarı! İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Yaşayanlar Dikkat

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre yarın Marmara'nın batısı Batı Akdeniz Kıyı Ege ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul'un Avrupa Yakası Manisa Ordu Uşak ve Denizli çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre ülke geneli Yarın çok bulutlu ve parçalı bulutlu olacak. Özellikle Marmara'nın batısı Batı Akdeniz Kıyı Ege ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul'un Avrupa Yakası Manisa Ordu Uşak ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış hakim olacak. 

SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYACAK

Sabah saatlerinden sonra yağışların Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Edremit Körfezi'nde öğle saatlerinden sonra ise İzmir çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Iç ve Doğu kesimlerde yer yer şiş ve pus hadisesi ile birlikte İç Anadolu'nun doğusunda ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve dön olayı görülecek. 

HAVA SICAKLIKLARINDA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR

Hava sıcaklıklarında bugün önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde ve sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 derece üzerinde diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Meteoroloji son dakika hava durumu hava durumu son dakika Meteoroloji hava durumu