Meteorolojiden Uyarı Üstüne Uyarı! Sağanak Yağış O İli Etkisi Altına Alacak

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt geneli için yaptığı sağanak yağış açıklamalarının ardından özellikle de İstanbul'da bugün beklenen yağışlar için vatandaşları uyardı. Uyarıda, sağanak yağışın yeni günde İstanbul'da öğle saatlerinden sonra etkisini göstereceği ve yağışının etkisini arttırarak devam edeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt geneli için yaptığı sağanak yağış açıklamalarının ardından özellikle de İstanbul’da bugün beklenen yağışlar için vatandaşları uyardı. Uyarıda, sağanak yağışın yeni günde İstanbul’da öğle saatlerinden sonra etkisini göstereceği ve yağışının etkisini arttırarak devam edeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul’a uyarı üstüne uyarı yapıyor. Dün beklenen yağış gerçekleşirken İstanbullulara yeni bir yağış uyarısı daha yapıldı ve yeni günde sağanak yağışın öğle saatlerinden sonra etkili olacağı belirtildi. Öğle saatlerinden sonra etkisini arttırarak devam edeceği belirtilen sağanak yağış için vatandaşlar uyarıldı. Yapılan açıklamada, sağanak yağışın öğle saatlerinden sonra gece yarısına kadar Poyraz rüzgarla beraber metrekareye 25-50 kilogram olmak üzere etkisini devam ettireceği ve yağışın kesintisiz olarak devam edeceği bilgisi verildi.

VATANDAŞA KRİTİK UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da meydana gelecek olan sağanak yağış için vatandaşlara olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek olan ani sel ve su baskını ve ulaşım aksamaları konusunda uyarılarda bulundu. Vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

 

25 Ekim 2017 Hava durumu Meteoroloji Açıklama Uyarı İstanbul Yağış Sel su baskını Öğle saatleri Sağanak Yağış