Meteoroloji'den Uyarı! O İl Hariç Her Yerde Sağanak Bekleniyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre Sakarya hariç Marmara Batı Akdeniz Ege ile Ankara Eskişehir Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinde Yarın yağmur ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere de yarın yorgun iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Sakarya hariç Marmara Ege Batı Akdeniz ile Ankara Eskişehir Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yer Yer gök gürültülü sağanak şekilde yağışlı olması Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

MARMARA VE EGE’DE ŞİDDETLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yağışların Marmara'nın batısı ile Kıyı Egede şiddetli olmasının beklendiği belirtilirken rüzgarın Marmara'nın kuzey ve batısında kuzey ve Kuzeydoğu Güney Ege kıyılarında Güney ve Güneydoğu yönlerden yer yer şiddetli esmesi öngörülüyor. Bu gece ve Sabah saatlerinde Doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika meteoroloji son dakika hava durumu sağanak yağış uyarı meteorolojiden uyarı son dakika uyarısı hava durumu son dakika