Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! Yağışlara Dikkat Edin

TAKİP ET

Meteoroloji tarafından yapılan son uyarılar çerçevesinde ülkeni büyük bir kısmında bugün etkili olacak sağnak yağışların hayatı da olumsuz yönde etkilemesi bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yapılan son dakika uyarılarının ardından yurdun büyük bir kısmında bugün itibari ile yağışların etkili olması bekleniyor. Bu süreç içerisinde meteoroloji tarafından vatandaşlara birtakım uyarılar yapıldı. Vatandaşların yola çıkarken daha dikkatli olmaları konusunda bazı açıklamalar yapıldı. Yağışlar sebebiyle trafikte kalanlarında bu durumdan etkilenebilecekleri söyleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir süredir yapılan uyarılar sonucunda ülkenin neredeyse büyük bir kısmında yağışların etkili olacağı söylenmeye başladı. Genel Müdürlük tarafından yapılan son açıklamalara göre Marmara Bölgesinin güney kısımları, Ege ve Akdeniz Bölgeleri ile İç Anadolu ile Batı Karadeniz bölümlerinde bugün itibari ile yağışların etkili olmasının beklendiği ifade edildi. 

YOLA ÇIKACAKLARA UYARI!

Yağışların zaman zaman etkisini göstermesi bekleniyor. Bu süreç içerisinde bazı bölgelerde karla karışık sağnak yağışında etkili olması beklendiği için yollarda buzlanma ya da kayma gibi olumsuz durumların yaşanması da bekleniyor. 

Karla karışık yağmurun özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesinde daha fazla yaşanması beklentiler arasında yer alıyor. Antalya'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek. Ancak şehrin yüksek kesimlerinde yoğu kar yağışları yaşanacak. Hatta bazı yolların ulaşıma kapanabileceği konusunda uzmanlar uyarı yaptılar. Doğu Anadolu Bölgesi ile İç kesimlerde don uyarıları özellikle sürücüleri yakından ilgilendiriyor. 

meteoroloji son dakika uyarısı yağış