Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! Sağanak Yağışlar Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde sıcaklıklar düşmeye devam edecek. 13 Kasım Salı günü itibariyle Marmara Bölgesi Batıdan Gelen sağanak yağışların etkisi altına girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde parçalı bulutlu Kuzey kesimlerinde Güney Ege kıyılarında ise yer yer çok bulutlu öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyıları ile Muğla'nın güney kıyılarının hafif sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Iç Ege Marmara İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile batı ve orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik görülmeyecek. Yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları ilerleyen günlerde düşmeye başlayacak. Rüzgar genellikle kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden hafif şiddette ara sıra ise orta şiddetli esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları şu şekilde;
Ankara 16 derece az bulutlu
İstanbul 19 derece parçalı ve çok bulutlu
İzmir 21 derece az bulutlu
Adana 25 derece parçalı ve az bulutlu
Bursa 19 derece parçalı zamanla çok bulutlu
 Antalya 23 derece parçalı bulutlu 
Samsun 18 derece parçalı bulutlu
Trabzon 18 derece parçalı bulutlu
Erzurum 9 derece parçalı bulutlu
Diyarbakır 19 derece parçalı ve az bulutlu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika meteoroloji son dakika