Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! Kar ve Yağmur Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4 derece arasında azalacak ve mevsim normallerinin altına düşecek. Peki, İstanbul hava durumu nasıl olacak? İşte yurt genelinde hava durumu tahminleri…

Akdeniz ve Karadeniz kıyılarında Sen anlat Karadeniz'in iç kesimleri İç Anadolu'nun doğusu Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ilk saatlerde Bilecik çevreleri ile Doğu Akdeniz'in yüksek kesimlerinde Karla Karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde yağış bekleniyor. İç kesimlerde hava sıcaklığı 2 ile 4 derece arasında düşecek ve mevsim normallerinin altında seyredecek. İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin doğusunda ise aralıklı yağmur ve sağanak yağış öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu Marmara'nın doğusu Doğu Akdeniz İç Anadolu'nun Doğu Doğu Anadolu'nun kuzey ve Batı Karadeniz Güneydoğu Anadolu Kırşehir Kütahya Çankırı Bitlis Muş Hakkari Şırnak çevre illeri ve Gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevreleri ile Antalya'nın Batı kesimlerinde yağış bekleniyor. Yağışlar Akdeniz kıyılarında Sen anlat Karadeniz'in iç kesimleri İç Anadolu'nun doğusu Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ilk saatlerde Bilecik çevreleri ile Akdeniz'in yüksek kesimlerinde Karla Karışık Yağmur ve kar şeklinde görülecek. Marmara'nın batısında Rüzgar yer yer kuvvetli olarak esecek.

İSTANBUL’DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi'nin doğusu ve İstanbul'da aralıklı olarak yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgilere göre Bölgede hava sıcaklıklarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. İstanbul'da parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olurken aralıklı sağanak ve yağmur bekleniyor. 

METEOROLOJİ'DEN 5 İL İÇİN KAR VE YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere de Malatya Elazığ Adıyaman Tunceli'de Bingöl'de Yağmur ile kar yağışı beklendiği belirtildi. Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü bölge tahmin ve uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Bölgemizde havanın çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yağmur ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur, kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmemektedir. Rüzgarların yağış anında güneybatılı yönlerden kuvvetli saatte 30-60 kilometre hızla eseceği tahmin edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

 

son dakika hava durumu kar yağışı hava durumu son dakika son dakika hava durumu istanbul hava durumu meteoroloji hava durumu meteoroloji son dakika