Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! İstanbul'un da Bulunduğu 12 İlde…

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan Son dakika açıklaması ile aralarında İstanbul'un da bulunduğu 12 il için çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Yarın itibarıyla başlaması beklenen yağışlar için vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan Son dakika açıklaması ile aralarında İstanbul'un da bulunduğu 12 il için çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.  Yarın itibarıyla başlaması beklenen yağışlar için vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Meteoroloji son dakika açıklaması ile İstanbul dahil birçok ili yağış konusunda uyardı. Yapılan açıklamada yarın itibariyle 12'de çok kuvvetli yağış beklendiği belirtildi. İşte Türkiye genelinde hava durumu...

İSTANBUL’DA DA YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre Türkiye'nin kuzey, içVe batı kesimlerinde Yarın parçalı çok bulutlu, Marmara’nın doğrusu, Doğu Akdeniz İç Anadolu, batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Balıkesir kıyı kesimleri,  Afyonkarahisar, Kütahya, Antalya'nın Batı iç kesimleri ve Gümüşhane çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde hava sıcaklıklarında bir değişiklik beklenmiyor. Marmara'nın doğusunda yağışların Düzce Karabük, Kastamonu sinema İstanbul çevrelerinde yerel olmak üzere şiddetli olması bekleniyor.

 

son dakika meteoroloji son dakika son dakika haberi sondakika haber haberler meteoroloji hava durumu hava durumu haberi meteoroloji haberleri