Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı: İstanbul'a Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Marmara'nın kuzeyi, İç Anadolu'nun batısı, Batı Akdeniz, Doğu Karadeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi başta olmak üzere birçok için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda akşam saatlerinde İstanbul'un Batı kesimlerinde metrekareye 50 kilogram yağış düşmesinin beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yağışların Bugün akşam saatlerinden sonra Kırklareli'ne Tekirdağ çevrelerinde Balıkesir'in Kuzey İstanbul'un Batı kesimlerinde yerel ve kuvvetli olması bekleniyor. 

HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları ise iç ve Doğu kesimlerde 2 ile 4 derece arasında artacak. Diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek. 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Yurdun bazı illerin de bugün için beklenen hava sıcaklıkları ise şu şekilde;
Ankara:  23 derece yar yar çok bulutlu Sabah saatlerinde Güney kesimleri öğle saatlerinden sonra il geneli sağanak yağışlı.
İstanbul: 23 derece parçalı çok bulutlu, Sağanak yağışlı
İzmir: 26 derece parçalı ve yer yer çok bulutlu
Adana:  32 derece parçalı ve yer yer çok bulutlu günün ilk saatlerinde Doğu kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
Antalya: 27 derece parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

 

son dakika son dakika meteoroloji son dakika hava durumu son dakika yağış istanbul hava durumu istanbul meteoroloji