Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Yağış Uyarısı! 12 İl İçin Uyarı Yapıldı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Eskişehir, Muğla, Karabük, Isparta, Kütahya, Burdur, Afyonkarahisar için sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika uyarısında Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Eskişehir, Muğla, Karabük, Isparta, Kütahya, Burdur, Afyonkarahisar için sağanak yağış uyarısı yaptı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 il için sağanak yağış uyarısı yaptı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a aşırı sıcak ve nem uyarısı yapan Meteoroloji’den 12 il için sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahminlerine göre, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Eskişehir, Muğla, Karabük, Isparta, Kütahya, Burdur ve Afyonkarahisar’da şiddetli gök gürültülü sağanak yağış beklentisi var. Sıralaması yapılan bu illerdeki şiddetli sağanak yağışlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlara uyarılarda bulundu. yapılan uyarılarda, ani sel ve su baskınlarına ve yağmur dolayısıyla yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı uyarılar yapıldı.

 

meteoroloji meteoroloji genel müdürlüğü sağanak yağış uyarı 12 il için yağış uyarısı 5 ağustos 2017 hava durumu