Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması! Yarın Hava Nasıl Olacak?

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre yarın Yurdum bazı bölgelerinde Yağmur bazı bölgelerindeyse kar bekleniyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminleri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde Yarın parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Doğu Akdeniz, Trakya, Güneydoğu Anadolu Çanakkale İstanbul Antalya Rize Trabzon Artvin Şırnak çevreleri ile Isparta'nın Güney ve Burdur'un doğup ilçelerinde Yağmur Bitlis Hakkari çevrelerinde ise kar yağışı bekleniyor. 

İç ve Doğu kesimlerde ise yer yer Sis ve pus hadisesi görünecek.

İZMİR’DE KUVVETLİ FIRTINA VE SAĞANAK BEKLENİYOR

İzmir meteoroloji 2. bölge müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında ise Kent genelinde hafta sonu şiddetli fırtına ve sağanak yağış beklendiği belirtildi. İzmir meteoroloji 2. bölge müdürlüğü cumartesi günü Kent genelinde kuvvetli fırtına ve sağanak yağış uyarısında bulunurken cumartesi günü başlayan yağış pazar günü etkisini yitirecek. Yetkililer su baskınlarına karşı insanların tedbirli ve dikkatli olmasını istedim. Kuzey Ege'de ise şiddetli fırtına etkili olacak. Meteoroloji yetkilileri hafta sonunda Aydın'da sağanak yağış Balıkesir ve Çanakkale'de ise kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji son dakika hava durumu meteoroloji son dakika hava durumu son dakika son dakika haberi