Meteoroloji'den O iller İçin Son Dakika Uyarısı! Çok Şiddetli Geliyor!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağı belirtilirken Marmara'nın Güney'i ve doğusu ile Akdeniz Ege İç Anadolu batı ve Orta Karadeniz Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güney Doğu Anadolu'da yar yar gök gürültülü sağanak yağış Doğu Anadolu'nun doğusunda Karla Karışık yağmur ve Yükseklerde yer yer kar beklenirken Yarın sabah saatlerinden itibaren Aydın İzmir Adana Muğla Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Antalya'nın Doğu ilçelerinde şiddetli sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.
İç Anadolu'nun Güney'i ve doğrusu Marmara'nın batısı Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece ve Sabah saatlerinde yer yer Sis ve pus hadisesi görülecek.
Doğu kesimlerde hava sıcaklığı 2 ile 4 derece arasında azalırken Batı kesimlerde 2 ile 4 derece arasında artacak. Hava sıcaklıklarında diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

son dakika meteoroloji meteoroloji son dakika hava durumu son dakika meteoroloji hava durumu