Meteoroloji'den Milyonları İlgilendiren Uyarı! Hastalıklara Karşı Dikkat

TAKİP ET

Yarından itibaren Türkiye genelinde Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava etkili olmaya başlayacak. Soğuk hava ile birlikte hava sıcaklıklarının 8 - 15 derece arasında düşmesi bekleniyor. İstanbul'da yarın ve çarşamba günleri aralıklarla kuvvetli Poyraz Rüzgarı ile birlikte sağanak yağış geçişleri görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak ve 19 - 21 derecelere kadar düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu durumda hava sıcaklıkları ile birlikte hastalık konusunda uyarılarda bulundu.

Yarından itibaren Türkiye genelinde Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava etkili olmaya başlayacak. Soğuk hava ile birlikte hava sıcaklıklarının 8 - 15 derece arasında düşmesi bekleniyor. İstanbul’da yarın ve çarşamba günleri aralıklarla kuvvetli Poyraz Rüzgarı ile birlikte sağanak yağış geçişleri görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak ve 19 - 21 derecelere kadar düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu durumda hava sıcaklıkları ile birlikte hastalık konusunda uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının yarın Kuzeybatı kesimlerde 26 Eylül çarşamba günü ise Kuzeydoğu ve iç kesimlerde 8 ile 15 derece arasında azalması bekleniyor

SICAKLIKLARIN DÜŞMESİ İLE BİRLİKTE HASTALIKLARA DİKKAT
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada hava sıcaklıklarının yarın an itibaren İstanbul'da 8 15 derece azalacağını ve 19 21 derecelere kadar düşeceğini belirtti. Hava sıcaklıklarının yanı sıra kuvvetli rüzgar ve fırtınanın da etkili olması beklenirken meteorolojiden sağlıkla ilgili de uyarılar geldi.  Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarında ani düşüş yaşanması ile birlikte ortaya çeşitli sağlık sorunlarının çıkabileceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşların bu konuda dikkatli olmasını istedi.

 

Son dakika haber meteoroloji son dakika haberi hava durumu son dakika meteoroloji son dakika