Meteoroloji'den Marmara İçin Uyarı! Çok Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeyinde etkili olan sağanak yağışlar bu akşam ve Gece saatlerinde İstanbul'un Avrupa Yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da kuvvetli olarak devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir son dakika açıklaması yaparak Marmara'nın kuzeyinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Bu Gece saatlerinde İstanbul'un Avrupa Yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da şiddetini arttıracağını duyurdu.

YAĞIŞLAR ŞİDDETİNİ ARTTIRACAK

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge tahmin ve erken uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada Marmara'nın kuzeyinde Gün boyu devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam ve Gece saatlerinde İstanbul Avrupa yakası ile Kırklareli Tekirdağ da kuvvetli olarak süreceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Şiddetli sağanak yağış sırasında metrekareye 50 kilograma kadar yağış düşmesinin beklendiği belirtilerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika meteoroloji son dakika hava durumu hava durumu son dakika meteoroloji uyarı son dakika hava durumu