Meteoroloji'den Kritik Uyarı: Çok Şiddetli Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara, Ege ve Batı Akdeniz için şiddetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Ayrıca Edirne Kırklareli İzmir Çanakkale Aydın Muğla çevreleri ve Antalya ile Burdur'un doğu ve Isparta'nın Güney kesimlerinde şiddetli sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Aydın, İzmir, Muğla çevre Antalya ve Burdur'un doğu ve Isparta'nın Güney kesimlerinde şiddetli sağanak yağış bekleniyor.

ÇOK ŞİDDETLİ GELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Bugün Marmara Batı Akdeniz Ege İç Anadolu'nun kuzeyi batı ve Orta Karadeniz Doğu Anadolu'nun batısı ile Bayburt Giresun ve Gümüşhane çevrelerinde gök gürültüsü ve sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca sağanak yağışların Yarın Edirne, Kırklareli, Çanakkale İzmir Aydın Muğla çevreleri ve Antalya ve Burdur'un doğu ve Isparta'nın Güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARI AZALACAK

Yurdun Batı kesimlerinde hava sıcaklıkları ise 2 ila 4 derece azalacak. Diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar Marmara'da kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden şiddetli şekilde esecek kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de Güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yağıyor fırtına şeklinde Rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji Meteoroloji hava durumu hava durumu istanbul hava durumu marmara hava durumu