Meteoroloji'den Kritik Uyarı! Bu Gece ve Yarın Çok Dikkat Edin

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir son dakika açıklaması yaparak bazı bölgelerde zirai don olayının beklendiğini belirti ve zirai faaliyetleri devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Bugün gece saatlerinden başlayarak Yarın akşam saatlerine kadar Ülkenin kuzey ve Doğu kesimlerinin parçalı ve çok mutlu olacağını Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sinop Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği belirtildi. 

ZİRAİ DON BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yağışların genellikle yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz'in iç kesimleri Doğu Anadolu'nun Güney'i ve ben çevrelerinde Karla Karışık Yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Marmara Bölgesi'nin doğusunda güneyinde ise yarar Sis ve pus iç Ege Batı Karadeniz iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında yer yer Sis ve pus ile buzlanma ve don olayı görülecek. Batı ve iç kesimlerde ise hava sıcaklığını 6 ile 3 derece arasında artış beklenirken Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece düşük bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü aynı zamanda açıklamasında bu gece ve Sabah saatlerinde iç Ege Göller Yöresi İç Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzey ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif ve yar yar orta kuvvette zirai don hadisesi beklendiğini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika zirai don uyarı son dakika haberi hava durumu