Meteoroloji'den Kritik Uyarı! Bu Gece ve Sabah Saatlerine Dikkat

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın doğusu ve iç ve Doğu kesimlerde yer yer Sis ve pus hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ülke genelinin Yarın parçalı ve az bulutlu bu akşam geç saatlerde Uşak Denizli ve Afyonkarahisar çevreleri ile yarın öğle saatlerinden sonra deniz ve çevreleri Burdur'un Batı kesimleri Muğla'nın Doğu kesimleri ve Antalya'nın batısının iç kesimlerinin kısa sürede verilir olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildiğini duyurdu. 
Marmara'nın doğusu ile iç ve Doğu kesimlerde gece ve Sabah saatlerinde yar yar Pus ve Sis hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve dön olayı görüleceği de tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarında Esenyurt genelinde önemli bir değişiklik beklemezken mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar ülke genelinde kuzey ve kuzey doğu Güney Doğu kesimlerde yar yar Kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli esecek.

son dakika haber meteoroloji hava durumu bugün hava durumu meteoroloji son dakika