Meteoroloji'den Kritik Uyarı! 4 İlde Sıcaklıklar Düşecek

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre Marmara'nın güneydoğusu Akdeniz İç Anadolu batı ve Orta Karadeniz Doğu Karadeniz kıyıları ile Malatya Tekirdağ Şırnak Gaziantep Hakkari Kilis ve Adıyaman'da sağanak yağış bekleniyor. Kuzey ve batı kesimlerde ise hava sıcaklıklarında 4 ila 6 derece arasında düşüş olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmin raporunda 7 Aralık Cuma ve 8 Aralık Cumartesi günleri Marmara'nın doğusu haricinde bölgenin tamamında ve Ege bölgesinin genelinde güneşli bir hava hakim olacak.

BAZI İLLERDE YAĞIŞ VAR

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın Güney ve Doğu su İç Anadolu İç Ege Orta Karadeniz Akdeniz Doğu Karadeniz kıyıları ile Malatya Tekirdağ Şırnak Gaziantep Hakkari Kilis Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek olan yağışların Batı Karadeniz'in iç kesimleri iç Ege Konya Eskişehir Hakkari ve Çankırı çevrelerinde Karla Karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sakarya Kocaeli ve Düzce çevreleri ile Bursa'nın Doğu kesimlerinde yağışların kuvvetli Mersin'in iç kesimleri ile Adana'nın Batı ilçelerinde çok kuvvetli Mersin Merkez ve kıyı ilçelerinde şiddetli ve aşırı olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları da kuzey ve batı kesimlerde 4 ila 6 derece arasında azalacak. Diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

 

meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika meteoroloji son dakika