Meteoroloji'den Korkutan Açıklama! İstanbul'da Hava Sıcaklığı 53 Derece Hissedilecek

TAKİP ET

Her geçen gün yükselerek devam eden hava sıcaklıkları artan nem dolayısıyla sıcaklıkların daha fazla hissedilmesine neden oluyor. Geride bıraktığımız Cuma itibari ile artmaya başlayan sıcak ve nem yarın İstanbul'da daha da artacak ve artan sıcaklıkların hafta sonuna kadar devam edecek.

Her geçen gün yükselerek devam eden hava sıcaklıkları artan nem dolayısıyla sıcaklıkların daha fazla hissedilmesine neden oluyor. Geride bıraktığımız Cuma itibari ile artmaya başlayan sıcak ve nem yarın İstanbul’da daha da artacak ve artan sıcaklıkların hafta sonuna kadar devam edecek.

Yüksek sıcaklıklar vatandaşları aşırı derecede bunaltırken Meteorolojiden gelen açıklamalar vatandaşı daha da korkuttu. Meteorolojiden yapılan hava tahminleri İstanbulluları korkutuyor. İstanbul’da bugün yapılan tahminlerde hava sıcaklığının 41 derece hissedildiği ve yarın için bu sıcaklıklara yoğun neminde eklenmesiyle hava sıcaklığının öğlen saatlerinde 53 dereceye kadar hissedileceğini belirtti. Ayrıca öğlen saatlerinde etkili olacak bunaltıcı sıcaklıkların akşam saatlerinde de etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji yaptığı açıklamada, yarın akşam 9’a kadar hissedilecek olan yoğun sıcak ve nemin 40 derecenin altına inmeyeceğini de belirtti.

YARIN SICAKLIK ZİRVEYE ULAŞACAK

Yurt genelinde etkili olan sıcak havanın yarın özellikle de İstanbul’da zirveye ulaşacağı belirtildi. Hava sıcaklıklarının Cumartesi gününe kadar devam edeceği belirtilirken nemin yoğun olduğu bölgelerde sıcaklıkların daha fazla hissedileceği de belirtildi.

 

istanbul hava hava durumu 7 ağustos 2017 53 derece nem meteoroloji açıklama