Meteoroloji'den İstanbullulara Müjde! Yağmur Geliyor

TAKİP ET

Yurt genelinde etkili olan sıcak hava İstanbul'da da etkisini sürdürmeye devam ediyor. Son yılların en sıcak 2 gününü yaşayan İstanbul için meteoroloji müjdeli haberi verdi.

Yurt genelinde etkili olan sıcak hava İstanbul’da da etkisini sürdürmeye devam ediyor. Son yılların en sıcak 2 gününü yaşayan İstanbul için meteoroloji müjdeli haberi verdi. 

İstanbul 2 gündür en sıcak günleri yaşıyor. Sıcaktan kavrulan İstanbullular için müjdeli haber meteorolojiden geldi. Meteorolojiden gelen habere göre İstanbul’da yarın yağmur bekleniyor. İstanbul’la birlikte Edirne ve Kırklareli’nde de yağmur beklendiği bilgisi alındı. 

İSTANBULLULAR SERİNLEMEK İÇİN YER ARADI

Son yılların en sıcak 2 gününü yaşayan İstanbullular yoğun sıcak nedeniyle serinlemek için yer aradı. Bunaltıcı sıcaklar nedeniyle kendileri serin yerlere atan İstanbullular için meteorolojiden gelen yağmur haberi sevindirdi.

ŞİDDETLİ YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteorolojiden gelen bilgiye göre, 2 gündür sürekli olarak yükselen sıcaklıklarla kavrulan İstanbul Edirne ve Kırklareli’de başlayacak olan şiddetli yağmurun İstanbul’da da etkili olacağı bilgisi verildi. Yağmurlu havanın Pazartesi günü başlayarak Salı gününe kadar etkili olacağı belirtilirken sıcaklığın 20 derece düşmesi beklendiği de verilen bilgiler arasındaydı.

 

istanbul yağmur müjdesi istanbullulara yağmur müjdesi meteoroloji yağmur geliyor