Meteoroloji'den "Çok Kuvvetli" Uyarı...

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli yağış olacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için uyarı verildi. Müdürlük, salı günü akşam saatlerine kadar kuvvetli yağış, ani sel, su baskını, yıldırım veya ulaşımda aksamalar olabileceğini belirtti. Gece saatlerinde yapılan açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü  “Doğu bölgelerimizde halen görülmekte olan yağışların; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kuvvetli (21-50 mm), Diyarbakır’ın doğusu, Siirt, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 mm) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ( Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar v.b.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir” dedi.

Doğu Anadolu hava durumu doğu illeri için kuvvetli yağış doğu karadeniz hava durumu Güneydoğu Anadolu hava durumu hava durumu kuvvetli yağış uyarısı meteoroloji genel müdürlüğü meteorolojiden uyarı Meteorolojiden yağı