Meteoroloji'den Çok Kritik Uyarılar! Kar, Yağmur, Sel, Su Baskını, Yıldırım Ve Çatı Uçması...

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Flash Uyarılar geldi. Yurt genelinde etkili olmaya devam eden kötü kış koşullarından dolayı vatandaşlar uyarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika kritik uyarıları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Adıyaman'da kuvvetli sağanak Kuzey kesimlerinde ise yoğun kar yağışının beklendiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre Adıyaman çevrelerinde görülecek yağışlar gece saatlerinden itibaren şiddetini arttıracak ve yarın gece saatlerine kadar şiddetli sağanak 1000 metre üzeri rakamlardaki Kuzey kesimlerde ise yoğun kar yağışı şeklinde olacak. Romanda etkili olacak olan şiddetli yağışlar nedeniyle vatandaşları ulaşımda aksama su, sel baskını Yıldırım ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere de Batı Karadeniz'in doğusunda pazar günü ilk saatlerden sabah saatlerine kadar fırtınanın beklendiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın Pazar günü sabah saatlerine kadar batı ve güneybatı yönlerden fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiğini belirterek Mars'ta denizciler olmak üzere ilgililerin fırtınaya karşı tedbirli ve dikkatli olması gerektiği yönünde uyarı yaptı.

son dakika meteoroloji uyarı sel su baskını hava durumu son dakika hava durumu