Meteoroloji'den Bu Bölgelerde Yaşayanlara Uyarı Dikkatli Olun, Şiddetli Olacak

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun içme Kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Marmara'nın Güney ve Doğu Karadeniz içanadolu İzmir ve Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerine kar yağışlı ve Diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacağının tahmin edildiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın Güney ve Doğu su İç Anadolu Karadeniz İzmir ve Kütahya çevrelerinde bugün sağanak yağış bekleniyor. Yurdun içe Kuzey kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olurken Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin kar yağışı ve Diğer yerlerin az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve Gece saatlerinde iç ve Doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında sıcaklıkların seyredeceği tahmin edilirken Rüzgar genellikle Güney ve güneybatı yönlerden Doğu Karadeniz'de yar yar Kuzeybatı yönlerden hafif ve ara sıra orta kuvvette esecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika meteoroloji son dakika hava durumu bugün hava durumu hava durumu son dakika