Meteoroloji'den Bazı Bölgeler İçin Son Dakika Uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz'in iç kesimleri Güney Ege Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusunda Karla Karışık Yağmur ve kar uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ile 4 derece arasında artacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Akdeniz Güney Ege İç Anadolu'nun Güney'i Orta Karadeniz kıyıları Doğu Karadeniz Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kastamonu kıyıları ve Sinop çevrelerinde yağışlı bir hava bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde beklenen yağışlar Muğla Akdeniz kıyıları Güneydoğu Anadolu çevrelerinde yer Yer gök gürültülü sağanak Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda Güney Ege Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde Karla Karışık Yağmur ve kar şeklinde olacak. İç ve Doğu bölgelerde Sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı da bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre hava sıcaklığı Kuzey ile batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Bölgelerde ise hava durumunda önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genellikle kuzey ve Doğu bölgelerde Güneydoğu'dan hafif ve orta kuvvette ezmesi beklenen Rüzgar Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetine kısa fırtına şeklinde olacak.

son dakika meteoroloji meteoroloji son dakika son dakika haberi hava durumu hava durumu son dakika