Meteoroloji'den Ankara'ya Acil Kod ile Uyarı: Çok Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor, Sel Baskını Olabilir

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara ya bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara ya bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada radar analizlerine göre bu akşam saatlerinde Ankara il merkezi ve çevresinde yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini sağanak yağış nedeniyle meydana gelebilecek baskını ve yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların önlem alması gerektiğini belirtti.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU
Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yurt genelinde hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kısa süreli yerel yağışlar bekleniyor. Yine akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimleri İç Anadolu'nun kuzeybatısı Samsun,  Sinop,  Amasya Çorum Edirne Kırklareli bilecek Bursa'nın Doğu kesimleri Yozgat ve Sivas'ın Divriği Zara ve İmranlı ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

 

son dakika haber ankara ankara hava durumu meteoroloji