Meteoroloji ve AKOM Art Arda Uyardı! Sağanak Yağış Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji ve AKOM'dan yapılan son uyarılarda İstanbul bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışa teslim olacak. İstanbul'da yağışın hafta sonu boyunca etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji ve AKOM’dan yapılan son uyarılarda İstanbul bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışa teslim olacak. İstanbul’da yağışın hafta sonu boyunca etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’dan yapılan son değerlendirmelerde İstanbulluları yağış bekliyor. Bu gece saatlerinde yağış beklenen İstanbul’da sağanak yağışın hafta sonu boyunca sürmesi beklendiği de belirtildi.

İSTANBULLULAR DİKKAT

Bu gece yarısından itibaren sağanak yağış beklenen İstanbul’da Cumartesi günü sağanak yağışın etkili olması beklenirken yağmurun Pazar günü öğle saatlerinden sonra İstanbul’u terk etmesi bekleniyor. Meteoroloji’nin uyarı yaptığı İstanbul için bir yağış uyarısı da AKOM’dan geldi. 

PASTIRMA YAZI NE ZAMAN?

Diğer yandan Pastırma yazı olarak adlandırılan sıcak havanın İstanbulluları Pazar gününden itibaren karşılayacağı belirtildi. İstanbul’un Pastırma yazı olarak bilinen sıcak havanın etkisiyle sıcaklığın 20 dereceye çıkması bekleniyor.

 

İstanbul Meteoroloji AKOM Sağanak yağış Pastırma yazı