Meteoroloji Uyarmıştı! Bir Çok İlde Sağanak Yağış Başladı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Dünden beri yapılan uyarıları ardından sağanak yağışlar İstanbul'da dahil olmak üzere birçok ilde başladı. Balıkesir Valiliği günün erken saatlerinde uyarı yapmış ve il genelinde akşam üzerinde dolu yağışının beklediğini duyurmuştu. Balıkesir'de de şiddetli dolu yağışı etkili oluyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Dünden beri yapılan uyarıları ardından sağanak yağışlar İstanbul'da dahil olmak üzere birçok ilde başladı.  Balıkesir Valiliği günün erken saatlerinde uyarı yapmış ve il genelinde akşamüzerinde dolu yağışının beklediğini duyurmuştu. Balıkesir'de de şiddetli dolu yağışı etkili oluyor. 

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan uyarının ardından bugün akşam saatlerinde Kent genelinde dolu ve sağanak yağış etkili olmaya başladı. Yapılan uyarılara rağmen yağmura hazırlıksız yakalanan Balıkesirliler, çatı altlarına ve işyerlerine sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.  Balıkesir'in caddeleri şiddetli sağanak yağış nedeniyle dere yatağına dönüşürken bazı evleri su bastığı yönünde ihbarlar olduğu öğrenildi.  Balıkesir ve çevresinde sağanak yağışların cuma gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

 

son dakika meteoroloji hava durumu balıkesir hava durumu sağanak yağış şiddetli yağış son dakika haberi