Meteoroloji Uyardı! Yeni Haftada Güneşli Havadan Eser Kalmayacak

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hafta sonu havanın az bulutlu ve güneşli olması beklenirken yeni hafta itibariyle sağanak yağışın yurda geri dönmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hafta sonu havanın az bulutlu ve güneşli olması beklenirken yeni hafta itibariyle sağanak yağışın yurda geri dönmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hafta sonu boyunca hava az bulutlu ve güneşli olacak. Yeni hafta itibariyle ise sağanak yağışın yurda geri dönmesi bekleniyor.

HAFTA SONU HAVA GÜNEŞLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu itibariyle havanın az bulutlu ve güneşli geçmesi bekleniyor. Tahminlere göre hafta sonu sıcaklığın 2 ila 4 derece artması beklenirken rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı kesimlerde güneybatı yönlerden hafif ve ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YENİ HAFTA SAĞANAK YAĞIŞ GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlerde, yeni hafta itibariyle yurda sağanak yağışın geri dönmesi bekleniyor. Salı günü yurda dönüş yapacak olan sağanak yağışın Çarşamba günü de devam etmesi bekleniyor. İstanbul’da hava bugün ve yarın itibariyle 14 derecede parçalı bulutlu ilerlemesi bekleniyor. Ankara’da da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. İzmir, 20 derece parçalı ve yer yer çok bulutlu, Bursa ise 17 derece parçalı ve yer yer az bulutlu ilerleyecek. Adana, Parçalı ve az bulutlu 22 derece, Antalya, 21 derece parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor.

 

Hava durumu 10 Mart 2018 Hava durumu Hava nasıl olacak Meteoroloji Hafta sonu Yeni hafta